Συναντήσεις σταθερές και προκαθορισμένες που στόχο έχουν να βοηθήσουν τον/την θεραπευόμενο/η να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του/της, να αντιμετωπίσει τραύματα του παρελθόντος, να εξελιχθεί, να βελτιώσει τις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους. Κάποια αιτήματα που μπορεί να βάλει κάποιος/α σε τέτοιες συνεδρίες είναι η διαχείρηση του άγχους, κρίσεις πανικού, μελαγχολία, κατάθλιψη, πένθος, θυμός, διατροφικές διαραραχές, ψυχοσωματικά συμπτώματα, δυσκολία στις σχέσεις, αυτογνωσία κ.α. Οι συναντήσεις κρατούν μία ώρα.

Ολιγομελείς θεραπευτικές ομάδες (έως 10 άτομα) οι οποίες απαρτίζονται απο ανθρώπους που έχουν το ίδιο αίτημα το οποίο μπορεί να είναι η προσωπική ανάπτυξη, η σωματική έκφραση, η εποπτεία κ.α. Οι συναντήσεις κρατούν 2 έως 3 ώρες ενώ οι συμμετέχοντες δεσμεύονται απο το απόρρητο της διαδικασίας.

Ομάδες ή ατομικές συναντήσεις με έναν ή και τους δύο γονείς. Μπορεί να έχουν μια προκαθορισμένη θεματολογία όπως η διαχείριση της εφηβείας, η χρήση ουσιών κτλ. ή τα θέματα να προκύπτουν επι τόπου σύμφωνα με τις ανάγκες. Διάρκεια 1 έως 2 ώρες.

Σε μια εποχή που τα άτομα καλούνται να επιλέξουν το επάγγελμα τους αρκετά νωρίς, σε κοινωνικές συνθήκες πολύ δύσκολες, είναι σημαντικό να γνωρίζουν τι επιθυμούν, να αντιλαμβάνονται τις κλίσεις και τα ταλέντα τους και να έχουν επίγνωση όλων των επιλογών τους. Με τον επαγγελματικό προσανατολισμό καταφέρνουμε να καθαρίσουμε αυτό το θολό τοπίο. Ακόμα και άνθρωποι που έχουν διανύσει μια επαγγελματική πορεία συχνά αντιλαμβάνονται οτι αυτό δεν τους ευχαριστεί και αναζητούν νέες ευκαιρίες και διεξόδους. Διάρκεια 1 ώρα.

Πρόκειται για αυτοτελή εργαστήρια με μια συγκεκριμένη θεματική σε ομάδες μέχρι 10 άτομα. Διάρκεια 3 ώρες.

Δίνεται η δυνατότητα όταν υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που κάνουν την δια ζώσης συνάντηση αδύνατη (προβλήματα υγείας, απόσταση κ.α.) να συνδεθούμε διαδικτυακά.